zondag 1 juli 2012

Nicolette van Dam gaat door met RTL Woonmagazine


Nicolette van Dam gaat door met RTL Woonmagazine

Goed nieuws voor Nicolette van Dam. Dit najaar keert ze terug op tv met RTL Woonmagazine. Het programma is afgelopen najaar al nieuw leven in geblazen met stylist Piet Boon, maar het is altijd afwachten of de sponsors bij zo’n programma willen lappen voor een vervolg. Dat is het geval, zo blijkt uit een kandidatenoproep. RTL Woonmagazine keert dit najaar terug op de vroege zaterdagavond van RTL 4.

In de jaren ’90 was TV Woonmagazine hot en een begrip op de Nederlandse televisie. Nicolette van Dam tracht de status van toen nu terug te brengen. Of Piet Boon ook aan de 2012-serie is gekoppeld, is niet bekend.

Quinty Trustfull en Nicolette van Dam samen op pad in 'Een Zaak van Bloemen'

In 'Een Zaak Van Bloemen' gaande sexy voetbalvrouwen Nicolette van Dam en Quinty Trustfull op zoek naar de verhalen achter het cadeau doen van een boeket bloemen. Zij bezoeken verschillende bloemenwinkels in het hele land en praten met diverse klanten. Voor wie kopen zij een bos bloemen en waarom? Dit levert een breed boeket aan menselijke verhalen op.

Liefdesgeschiedenissen, lang uitgestelde reünies, goedmakertjes, bedankjes, oppeppertjes, eerste dates, vrolijke verjaardagsbloemen en soms treurige afscheidsboeketten. Kortom: alle emoties die mensen met elkaar verbinden. Achter ieder bloemetje gaat wel een grappig, ontroerend of boeiend verhaal schuil, waarover veel bloemengevers verrassend eerlijk praten. Niet alleen het verhaal van de gever komt aan bod, Nicolette en Quinty kruipen iedere aflevering ook in de huid van bloemenbezorger om te kijken hoe de ontvanger op de bloemen reageert.

Hoe verrast is de ontvanger? Krijgt het boeket een mooi plekje? Welke relatie heeft de ontvanger met de gever? In deze aflevering van 'Een Zaak van Bloemen' spreekt Quinty Trustfull twee studentes over hun ‘21 jaar feest’ en het probleem van relaties. Ook geeft ze een zakenman tips hoe hij met rozen zijn huwelijk goed houdt. Nicolette van Dam bezorgt een boeket bij een jonge man die van chemotherapie herstelt en Nicolette mag op een huwelijk bloemen brengen voor het bruidspaar namens een afwezige gast.

'Een Zaak van Bloemen' met Quinty Trustfull en Nicolette van Dam, ieder zondag om 19.10 uur bij RTL 4.

1 opmerking: