maandag 4 augustus 2014

Nicolette van Dam bevallen van dochtertje Kiki-Kate

 
Nicolette van Dam bevallen van dochtertje Kiki-Kate

De Nederlandse broedmachine draait op volle toeren, nadat Doutzen Kroes afgelopen woensdag haar tweede kindje kreeg, heeft ook Nicolette van dam vrijdagmorgen haar tweede spruit geworpen.

Het tweede dochtertje van Nicolette van Dam en haar verloofde Bas heeft de naam Kiki-Kate en via Twitter maakte de presentatrice het nieuws wereldkundig. “Zo onbeschrijflijk gelukkig… Vanochtend is ons wondertje en kleine zusje geboren: ❤️Kiki-Kate❤️. Alles is gelukkig goed gegaan”, zo twitterde Nicolette.

De manager van Van Dam liet aan RTL Boulevard weten dat de jonge spruit kerngezond is. “Kiki-Kate is om 08:37 uur geboren en ze weegt 3640 gram. Het is allemaal geweldig gegaan.”

Nicolette van Dam bevalt van Kiki-Kate

Baby nieuws! Nicolette van Dam is vandaag bevallen van een dochtertje. "Vanochtend is ons wondertje en kleine zusje geboren: Kiki-Kate. Alles is gelukkig goed gegaan", schrijft de 29-jarige Nicolette op Twitter.

Nicolette's manager laat aan RTL Boulevard weten dat het meisje om 8.37 uur ter wereld kwam en 3640 gram weegt.

We konden Nicolette eerder al tot MILF uitroepen, want Van Dam en haar partner Bas hadden al een dochtertje, Lola Lily. Nicolette, bekend van cocaïnegrappen, wordt tijdens haar zwangerschapsverlof bij RTL vervangen door Froukje de Both, die de presentatie van RTL Woonmagazine voor haar rekening neemt.

Dochter voor Nicolette van Dam

Beschuit met roze muisjes voor sexy actrice en presentatrice Nicolette van Dam! De RTL-presentatrice is vanmorgen bevallen van dochter Kiki-Kate.

"Kiki-Kate is om 08:37 uur geboren en ze weegt 3640 gram. Het is allemaal geweldig gegaan", laat Nicolette's manager aan RTL Boulevard weten.

Nicolette maakt het grote nieuws op Twitter bekend. Ze schrijft: "Zo onbeschrijflijk gelukkig. Vanochtend is ons wondertje en kleine zusje geboren: Kiki-Kate. Alles is gelukkig goed gegaan."

Nicolette en haar grote liefde Bas hebben samen al een dochter, Lola-Lily.

Beschuit met muisjes in Brasserie Van Dam

Nicolette van Dam beviel vrijdag van haar tweede dochter. Natuurlijk laat ze de geboorte van Kiki-Kate niet ongemerkt voorbij gaan. Dit weekend trakteerde de presentatrice op beschuit met roze muisjes in haar eigen brasserie.

Gisteren bezocht de eerste dochter van Nicolette haar zusje in het ziekenhuis. De blondine postte op Instagram een foto waarop te zien is dat Lola-Lily met een ballon door het ziekenhuis loopt.

Vriendlief Bas Smit was zaterdagmiddag te vinden in de zaak waar hij de bezoekers trakteerde op beschuit met roze muisjes.

Inmiddels mag de hele wereld weten dat Bas en Nicolette stralen van geluk. In de Telegraaf verscheen dit weekend een advertentie. "Ultiem geluk, oneindige liefde, ons wonder, mijn zusje. Onbeschrijfelijk gelukkig met de geboorte van Kiki-Kate. We houden van je! Papa, mama & Lola-Lily."

Wij wensen Nicolette van Dam veel geluk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten