vrijdag 20 april 2012

Nicolette van Dam vreesde voor mindere band met baby na keizersnee


Nicolette van Dam vreesde voor mindere band met baby na keizersnee

Nicolette van Dam was bang dat de band met haar dochter minder goed zou zijn omdat Lola-Lily via een keizersnee ter wereld kwam.

"Ik had gelezen dat je na een keizersnee minder snel hechting hebt met je kind, omdat je endorfinen mist die bij een natuurlijke bevalling vrijkomen", vertelt de voormalige Zoop actrice. "Daar heb ik me wel even zorgen om gemaakt."

De 27-jarige actrice Nicolette van Dam, die 1 februari beviel van haar eerste kind, vindt zichzelf normaal gesproken een 'heel nuchter' persoon. "Maar onder invloed van al die hormonen ben je toch gevoeliger voor dit soort informatie dan normaal", vertelt ze in Jij & Je Kinderen.

Haar moeder en schoonmoeder stelden Nicolette van Dam gerust. "Zij hebben allebei bij een van hun kinderen een keizersnee gehad en ze hebben met al hun kinderen een goede band", vertelt de actrice, die een keizersnee onderging omdat Lola-Lily in een stuit lag.

Nicolette van Dam was er niet blij mee dat ze een keizersnee moest ondergaan. "Ik had een zwangerschapscursus gevolgd, was helemaal voorbereid op de bevalling", vertelt ze. "Er was een soort oerkracht in me naar boven gekomen: ik ga het nu doen, ik kan het! Maar dat ging dus niet door."

Nicolette van Dam heeft dan ook veel last gehad van de keizersnee die ze onderging.

De presentatrice en haar verloofde Bas Smit werden de trotse ouders van Lola-Lily. Omdat het kind in een stuitligging lag, kwam ze via een keizersnede ter wereld.

"Het valt nu wel een beetje tegen, ik heb echt een buikwond", vertelde Nicolette van Dam aan RTL Boulevard.

Ze zegt heel blij te zijn met alle hulp van haar geliefde. "Door die wond kan ik zelf bijna niks. Hij doet alle luiers." Ondanks alles is Nicolette van Dam 'helemaal in de wolken'. "Dit is zo'n mooi, onbeschrijflijk gevoel."

Nicolette van Dam maakte in juli bekend dat ze zwanger was. Kort daarna werd ze ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Wanneer de twee trouwen, is niet bekend.

maandag 16 april 2012

RTL presentatrice Nicolette van Dam bevallen van dochter


RTL presentatrice Nicolette van Dam bevallen van dochter

Eerste kindje voor RTL4 presentatrice Nicolette van Dam en haar verloofde

Nicolette van Dam is bevallen van een meisje. De baby heeft de naam Lola-Lily gekregen.

Dat maakt de presentatrice bekend via Twitter. "Wat een wonder en wat is ze mooi... Onze dochter 'Lola-Lily' is vandaag (1-2-12) geboren", aldus Nicolette van Dam.

De 27-jarige presentratice en actrice was uitgerekend voor eind februari, maar ze laat weten dat de bevalling goed is gegaan. "Alles goed gegaan. Zijn zo gelukkig!", zegt de trotse moeder.

Woensdag stond in de krant een advertentie van de actrice en sexy Voetbal vrouw Nicolette van Dam en haar vriend waarin ze hun dochter verwelkomen. De twee wisten precies wanneer ze het levenslicht zou zien, omdat van tevoren duidelijk was dat het meisje vanwege een stuitligging ter wereld zou komen met een keizersnede. Dat meldde RTL Boulevard woensdagavond.

Nicolette van Dam maakte in juli bekend dat ze zwanger was van haar eerste kindje. Even later vroeg haar vriend Bas Smit haar ten huwelijk. Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend.

woensdag 11 april 2012

Nicolette van Dam heeft geen probleem met maatje meer na zwangerschap


Nicolette van Dam heeft geen probleem met maatje meer na zwangerschap

Nicolette van Dam is nog niet helemaal de oude na het krijgen van haar dochtertje Lola-Lily. Toch stond ze onlangs weer op de Nationale Carrière Beurs.

Anderhalve maand lang bestaat Nicolette van Dams wereld alleen maar uit de poepluiers. flesjes en kinderwagens van haar kleine Lola-Lily. Als hongerige carrièretijger wil de sexy blondine weer graag aan de slag.

"Ik ben er natuurlijk voorstander van je carrière met het moederschap te combineren", vertelt Nicolette van Dam aan RTL Boulevard. "Dat doe ik ook, het is pas zes weken geleden, een beetje vroeg, maar ik wilde hier heel graag bij zijn."

De slagersdochter trapt d'r leven als werkende moeder meteen lekker af. Nicolette van Dam wisselt tips uit met vader des vaderlands Willem-Alexander. "Eigenlijk moet ik zeggen toen hij het podium op kwam en we gaven elkaar een hand dacht ik nou, eigenlijk voelt ik het heel relaxt."

En voor zo'n prinselijke ontmoeting moet je er natuurlijk tiptop uitzien. Naar eigen zeggen is Nicolette van Dam 'nog niet helemaal de oude' en heeft na haar bevalling nog wat vollere borsten en links en rechts een pondje meer, maar ze vindt een maatje meer zo na de bevalling helemaal geen punt, de kersverse mamma is hartstikke tevreden met haar uiterlijk. En ach, die paar wallen na een nachtje bed-in-en-uit weet voormalige voetbal vrouw actrice Nicolette als geen ander weg te poetsen. "Dat is wat erbij hoort als je een baby'tje hebt, dan moet je er 's nachts ook uit om te voeden dat doe ik met alle liefde."

Nicolette van Dam geeft feest voor dochter

Nicolette van Dam en haar verloofde Bas gaven zondag een feestje voor de kleine Lola-Lily.

Het meisje werd op 1 februari geboren. Op het feest waren diverse BN'ers aanwezig, zoals Rossana Lima en echtgenoot Patrick Kluivert, Lieke van Lexmond en Gerard Joling.

De zanger laat weten: "Was vanmiddag bij het leukste babyfeest bij Nicolette van Dam en Bas, top geregeld!" Ook Patrick Martens vond het "een fantastisch kraamfeest." De catering werd gedaan door het bedrijf van Nicolette's ouders, Van Dam.

Nicolette van Dam ontmoet Prins Willem-Alexander op eerste werkdag

Anderhalve maand na de bevalling van dochter Lola-Lily is presentatrice Nicolette van Dam weer aan het werk. Haar eerste werkdag werd er één met een koninklijk tintje.

Lola-Lily moet het voor het eerst even zonder haar moeder doen, want Nicolette's plicht roept. Onlangs presenteerde de blondine de Nationale Carrièrebeurs in Amsterdam RAI.

Niemand minder dan prins Willem-Alexander verzorgde de opening van het evenement. 'Mijn eerste werkdag kan niet meer stuk!', laat Nicolette van Dam weten over de ontmoeting met de prins. Op Twitter plaatste de presentatrice een foto van het moment.

dinsdag 10 april 2012

Quinty Trustfull en Nicolette van Dam 'IK WED DAT IK HET KAN!'


Welke bekende Nederlanders durven er een anderhalve salto voorwaarts te maken vanaf de drie meterplank? In ‘IK WED DAT IK HET KAN!’ daagt Nicolette van Dam vijf bekende Nederlanders waaronder Quinty Trustfull uit om een spetterende sprong van de duikplank te maken.

In de eerste aflevering was het de beurt aan uitdaagster Dutch Babe Nicolette van Dam om het spits af te bijten! In de tweede aflevering hebben Quinty Trustfull en Koert-Jan de Bruin de uitdaging van Nicolette aangenomen, en hun sprong gemaakt!

Gigi Ravelli, Kim Feenstra en Frans Zanderink hebben ook de fakkel aangenomen, en gaan in de laatste twee afleveringen een poging doen om het cijfer van Quinty te verbeteren!

Edwin Jongejans, zelf oud-schoonspringer van formaat, zal voor 'IK WED DAT IK HET KAN!" de komende weken de jurering voor zijn rekening nemen.

Hij zal daarbij letten op drie belangrijke onderdelen van de anderhalve salto die alle bekende Nederlanders zullen gaan maken:
DE AFZET: zetten ze krachtig af of niet
DE VLUCHT: hoe netjes wordt deze uitgevoerd
DE LANDING: hoe komen ze in het water

Nicolette van Dam beet zaterdag in badpak het spits af. Volgens Edwin is haar hurkhouding netjes. Haar knieën zijn hoog opgetrokken, en ze roteert recht en snel. Haar afzet is minimaal, en duikt als het ware meteen naar beneden. Ze kan daarom niet helemaal uitstrekken voordat ze het water raakt. Haar eindcijfer is daarom een 8,6!

Nicolette van Dam wordt in Amsterdam geboren, en gaat na de HAVO een HBO studie communicatie volgen. Halverwege haar studie wordt ze ontdekt als fotomodel. Ze laat haar studie voor wat het is, en zich stort op haar carrière als model.

Maar Nicolette wil meer. Ze gaat workshops acteren en presenteren volgen en in 2004 krijgt Nicolette de rol van Bionda in de populaire kindersoap-serie ZOOP waarin 8 jongeren een opleiding volgden tot dierenverzorger in een diertuin.

Actrice Nicolette van Dam
Met haar rol in de televisieserie ZOOP krijgt ze nationale bekendheid en komt het acteerwerk van alle kanten op haar af.

Nicolette schittert in drie ZOOP bioscoopfilms, ze speelt lijk in ‘Baantjer’, is ze te zien als Lisa in de bioscoopfilm ‘Plop in de Stad’, en krijgt de rol van Solange in de serie ‘Voetbalvrouwen’. Dat haar het acteren goed af gaat blijkt ook uit de nominatie in 2006 voor een Gouden Kalf voor haar rol als Bionda in de bioscoopfilm ‘ZOOP in India’.

Ondertussen start de veelzijdige Nicolette van Dam ook met presenteren. Ze presenteert ‘Pimp my room’ voor MTV en neemt in 2007 de presentatie van ‘Jetix Max’ en ‘Jetix Studio’ voor haar rekening.

Ook is Nicolette te horen in de Nederlandse nasynchronisaties van de films ‘Ice age 2’ en ‘Alvin and the Chipmunks’. Bovendien brengt ze het met de door haar ingezongen titelsong van ZOOP in India, ‘Jadoo Jadoo’ tot een notering in de Kids Top 20 én bereikt ze de eerste positie van de tipparade.

Ik wed dat ik het kan!
In “Ik wed dat ik het kan” gaat Nicolette van Dam niet alleen de presentatie samen met Carlo voor haar rekening nemen, ook wedt zij dat ze de beste schoonspringer van het programma zal gaan worden. Wil jij ook weten of haar dat gaat lukken, kijk dan naar IK WED DAT IK HET KAN!

In aflevering 2 was het de beurt aan Quinty Trustfull om de strijd aan te gaan met Nicolette. In de uitzending zagen we hoe Quinty oefende voor haar sprong en dat haar sprong beter beoordeeld werd dan die van Nicolette. Haar behaalde cijfer is een 8,9 en daarmee staat ze voorlopig op de eerste plaats.

Quinty Trustfull wordt na het volgen van verschillende opleidingen op 17 jarige leeftijd ontdekt als sexy model. In deze periode ontmoet Quinty haar man, de voetballer Orlando Trustfull met wie zij een dochter een zoon krijgt, Moïse en Kayne.

Omroepster Quinty Trustfull
Quinty besluit het modellenleven achter zich te laten maakt de overstap naar de televisie. Ze wordt omroepster bij Veronica, maar blijft dat niet lang.

Quinty wil meer dan alleen omroepen en al snel zij presenteert voor deze omroep programma’s als ‘Nationale Teleloterij’, ‘Veronica’s Voetvolley’ (met Harry Vermeegen), ‘Baby TV’, ‘Hillywood’, ‘Wannahaves’ (met Winston Gerschtanowitz) en ‘TV woonmagazine’.
Na een overstap naar SBS6, werkt Quinty sinds 2006 voor RTL waar ze onder andere ‘House Vision’ presenteert.

Ambassadeur Quinty Trustfull:
Naast haar werk als presentatrice zet Quinty zich sinds 2005 in voor Pink Ribbon, de stichting die strijdt tegen borstkanker. Ze denkt als ambassadrice van Pink Ribbon actief mee in het realiseren van de doelstellingen van de stichting, en vertegenwoordigt hen regelmatig op grote evenementen.

Quinty komt uit een heel sportief gezin, en is met recht een echt sportmens te noemen. Paardrijden, aerobics, zwemmen, tennis, alles wat Quinty doet, doet ze vol overgave.

Zo verbaast en verrast Quinty Trustfull iedereen met haar optreden op de kunstschaatsen in het populaire RTL programma “Dancing on Ice”. Ze behaalt naast Joris Putman en Sander Janson de spannende finale. Ze moet helaas Joris voor laten gaan, maar blijft Sander voor in de eindstrijd.

Dat belooft wat voor de strijd vanaf de duikplank tussen Dutch babes Nicolette van Dam en Quinty Trustfull voor IK WED DAT IK HET KAN!